Menu
Your Cart

Sonos soundbar

Sonos soundbar kopen en vergelijken? Dat doe je hier bij de Soundbar Specialist!

Merk: Sonos Model: Sonos Arc Wit
De witkleurige Sonos Arc is een krachtige soundbar met een slanke behuizing. Dankzij onder andere Trueplay- en Dolby Atmos-technologie haal jij meer uit jouw film-, muziek- of gamecollectie en ervaar je een zuivere, ruimtelijke audioweergave. Fraaie verschijning, slanke behuizing De Sonos Arc soundb..
€ 966,79
Excl. BTW:€ 799,00
Merk: Sonos Model: Sonos Arc Zwart
De zwartkleurige Sonos Arc is een krachtige soundbar met een slanke behuizing. Dankzij onder andere Trueplay- en Dolby Atmos-technologie haal jij meer uit jouw film-, muziek- of gamecollectie en ervaar je een zuivere, ruimtelijke audioweergave. Fraaie verschijning, slanke behuizing De Sonos Arc soun..
€ 966,79
Excl. BTW:€ 799,00
Merk: Sonos Model: Sonos Beam Gen2 Wit
De Sonos Beam (Gen 2) Wit is een compacte soundbar met een zeer elegante uitstraling. Deze geluidsbalk is eenvoudig aan te sluiten en te bedienen om vervolgens met verschillende geluidstechnieken en -functies een bijzondere surroundsoundervaring in jouw woonkamer te creëren. Compact formaat met een..
€ 531,19
Excl. BTW:€ 439,00
Merk: Sonos Model: Sonos Beam Gen2 Zwart
De Sonos Beam (Gen 2) Zwart is een compacte soundbar met een zeer elegante uitstraling. Deze geluidsbalk is eenvoudig aan te sluiten en te bedienen om vervolgens met verschillende geluidstechnieken en -functies een bijzondere surroundsoundervaring in jouw woonkamer te creëren. Compact formaat met e..
€ 531,19
Excl. BTW:€ 439,00
Merk: Sonos
Sonos Playbar - Zwart..
€ 540,00
Excl. BTW:€ 540,00
Merk: Sonos Model: Sonos Ray Wit
De Sonos Ray Wit is een compacte en gebruiksvriendelijke soundbar met uitgebalanceerd geluid en een stevige bas. Past in elk interieur De Sonos Ray-soundbar heeft een strak, taps toelopend design dat past in elk interieur. Dankzij het compact formaat en de naar voren gerichte akoestische componenten..
€ 289,19
Excl. BTW:€ 239,00
Merk: Sonos Model: Sonos Ray Zwart
De Sonos Ray Zwart is een compacte en gebruiksvriendelijke soundbar met uitgebalanceerd geluid en een stevige bas. Past in elk interieur De Sonos Ray-soundbar heeft een strak, taps toelopend design dat past in elk interieur. Dankzij het compact formaat en de naar voren gerichte akoestische component..
€ 289,19
Excl. BTW:€ 239,00
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7